Hvordan bruger man stålrist?

Sådan bruges stålrist

Varmgalvaniseret stålrist, også kendt som varmgalvaniseret stålrist, er et gitterformet byggemateriale svejset vandret og lodret af lavkulstofstål fladstål og snoet firkantstål.Varmgalvaniseret stålrist har stærk slagfasthed, stærk korrosionsbestandighed og tung belastningskapacitet, elegant og smuk og har fremragende ydeevne i anvendelsen af ​​stålrammekonstruktioner og bærende platforme;høj omkostningsydelse gør varmgalvaniseret Stålriste bruges i vid udstrækning til konstruktion af nye og gamle undergrunde til at dække grøfter og veje.
Stålrist har høj styrke og let struktur;smukt udseende og holdbarhed: varmgalvaniseret overfladebehandling gør, at den har en god anti-korrosionsevne og smuk overfladeglans;god ventilation, belysning, varmeafledning, eksplosionssikker, anti-korrosion, anti-skrid ydeevne, Ophobning af snavs.

Stålristen er lavet af flade stålsamlinger eller fladstål og snoet stål svejset.Den er holdbar, har fordelene ved god bæreevne og let vægt.Overfladen er galvaniseret, smuk og generøs, og har anti-rust og anti-korrosionseffekter.

Stålristens gitterstruktur har fordelene ved ikke at samle regn, sne og snavs.Stålristen er ventileret og lystransmitterende, hvilket giver folk en moderne følelse af generel glathed.Det er et ideelt produkt, der er populært blandt brugerne.

STÅLRIST
STÅLRIST

Varmgalvaniseret stålrist er meget udbredt i petrokemiske, kraftværker, vandværker, spildevandsrensningsanlæg, kommunalteknik, sanitetsteknik, gangbroer, bukke, grøftedæksler, brønddæksler, stiger, hegn, autoværn og andre marker.

Galvaniseret stålrist har været meget brugt i alle samfundslag, og den specifikke påføringseffekt i brugsprocessen er meget god.

STÅLRIST
STÅLRIST
STÅLRIST
Kontakt os

22., Hebei Filter Material Zone, Anping, Hengshui, Hebei, Kina

Kontakt os

wechat
whatsapp

Indlægstid: 27. februar 2023